👉 Varno odstranjevanje amalgamskih zalivk

Odstranjevanje starih amalgamskih zalivk predstavlja kompleksen postopek s poudarkom na varnosti. Izvajamo ga s posebno tehniko odstranjevanja in s posebnimi pripomočki. Tako omejimo neposredno vdihovanje živosrebrnih hlapov in preprečimo, da pacient pogoltne ostanke zalivke.

Več informacij ...👉 Keramični implantati

Glavna prednost vstavitve implantata takoj po odstranitvi zoba je, da z implantatom podpremo tako kost kot mehka tkiva, ki se na keramiko nato prirastejo. Prav to, da se dlesen priraste na keramični implant, je velika prednost tega materiala.

Več informacij ...👉 GBT ustna higiena

Zobni kamen in obloge odstranjujemo z napredno napravo AirFlow – po načelu Guided Biofilm Teherapy (terapija vodenega biofilma). Ta odstranjuje tako biofilm kot zobni kamen in v osmih korakih ohranja vaše zobe zdrave.

Več informacij ...👉 Direktni kompozitni inlay

Najprimernejša zamenjava starih zalivk! Na direkten način dogradimo in oblikujemo zob, ki je po strukturi in izgledu enak naravnemu zobu z vso anatomijo. Kombiniramo različne materiale, tako po strukturi, kot po barvi.👉 RTG in 3D-diagnostika oziroma zobni rentgen

Omogoča nam natančen pregled in lokalizacijo okvar, poškodb in vnetij. Slikanje zob predstavlja prvi korak na poti k uspešnemu zdravljenju.

Več informacij ...👉 Podporne terapije pred, med in po posegu

V naših prostorih izvajamo terapijo kraniosakralne resonance, Hiloterapijo, vitaminsko infuzijo, BEMER - Terapija magnetnega polja.

Več informacij ...👉 Vitamin D3

Ker se zavedamo pomembnosti vitamina D, vam lahko v našem centru izmerimo nivo tega ključnega vitamina v telesu.

Več informacij ...👉 Otroško zobozdravstvo

Z največjim veseljem naznanjamo, da v našo ponudbo storitev uvajamo tudi otroško zobozdravstvo!

Več informacij ...