PLATINASTA BONITETNA ODLIČNOST

Certifikat platinaste bonitetne odličnosti je podeljen podjetjem, ki dosegajo najvišje mednarodne standarde poslovne etike. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Ogled certifikata >>>

Nemško društvo za implantologijo v predelu zob, ust in čeljusti e.v.

Ogled certifikata >>>

Nemško združenje za estetsko zobozdravstvo

Ogled certifikata >>>

Mednarodno združenje za brezkovinsko implantologijo

Ogled certifikata >>>

SMART Safe Mercury Amalgam Removal Technique Certificate

V Centru Hočevar smo certificirani specialisti za odstranjevanje amalgama oziroma amalgamskih zalivk.

Ogled certifikata >>>

VIVOBASE CORPORATE Certifikat

Certifikat VIVOBASE CORPORATE potrjuje, da so naprave VIVOBASE CORPORATE nameščene pravilno in optimalno glede na njihov doseg in povezane lastnosti ter zagotavljajo popolno zaščito ljudi, živali in rastlin pred elektromagnetnim sevanjem v tej stavbi.

Ogled certifikata >>>

Clean Implant Certifikat

Prvi v Sloveniji smo pridobili certifikat, ki zagotavlja da v našem Centru Hočevar uporabljamo samo neoporečne, čiste implantate (čiste nečistoč). Implantati ki se vstavljajo drugje imajo namreč prisotne razne mikro materijale (plastika, kovina), ki nastanejo pri obdelavi implantatov in so zato bodisi onesnaženi oz. nečisti, kar posledično vpliva na celostno zdravje telesa.

Ogled certifikata >>>

V Centru Hočevar smo certificirani specialisti za vstavljanje keramičnih implantantov, ki predstavlja inovativno, sodobno in biokompatibilno možnost nadomeščanja zob.

Ogled certifikata >>>