Izjava o sprejemljivosti

To spletno mesto je za vas pripravilo podjetje Ran d.o.o. (Ran Zobozdravstvena dejavnost d.o.o., Reteče 205, 4220 Škofja Loka, davčna št.: SI91956307).

Namen spletnega mesta je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o aktivnostih in novostih podjetja Ran oziroma Centra Hočevar.

Z vstopom na to spletno mesto brez omejitev in zadržkov sprejemate ta pravna obvestila.

Avtorske pravice

Spletno mesto je intelektualna lastnina podjetja Ran d.o.o.. Vse informacije, opisi ter vsebina, ki je na voljo na tem spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike ali druge grafične elemente, ki jih najdete na spletnem mestu, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo.

Uporabniki ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati katere koli vsebine, ki so dostopne na spletnem mestu ali prek njega, za komercialne ali javne namene.

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnih mestih podjetja Ran d.o.o., so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo objavljeni podatki resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne vsebinske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni vsebine, specifikacije in razpoložljivost izdelkov.

Zasebnost in zaščita podatkov

Vsi osebni podatki so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim ali tretjim osebam.

Več o politiki zasebnosti

Piškotki

Naše spletno mesto uporalja piškotke in druge tehnologije za prilagoditev vaših izkušenj in razumevanje, kako vi in drugi obiskovalci uporabljajo našo spletno stran.

Več o piškotkih

Hiperpovezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta, ki so neodvisna od tega spletnega mesta. Lastnik nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij na takšnih povezavah ali na drugih spletnih mestih. Do ostalih spletnih mest dostopate na lastno odgovornost.

Omejitev odgovornosti

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last podjetja Ran d.o.o. in je informativne narave. Ran d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani, za morebitne netočnosti in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Uporaba vseh vsebin in storitev na spletnem mestu je na lastno odgovornost. Ran d.o.o. si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta kadarkoli spremeni ali preneha z dopolnjevanjem obstoječih vsebin.

Objava sprememb

Vsaka sprememba pravnih obvestil bo objavljena na tej strani in na drugih ustreznih mestih.

Osebna izkaznica

Ran Zobozdravstvena dejavnost d.o.o.
Reteče 205, 4220 Škofja Loka
Davčna št.: SI91956307