Center Hočevar - Zdravju prijazno biološko zobozdravstvo

V našem Centru sledimo konceptu Biološkega zobozdravstva, zagotavljamo uporabo biokompatibilnih materialov, s katerimi pacientom omogočamo popolno, estetsko in kvalitetno rehabilitacijo.

Preberi več
1 / 2

Zdravju prijazni materiali

Smo strokovnjaki za biološko zobozdravstvo in pri zdravljenju zob uporabljamo izključno biokompatibilne materiale, ki so prijazni do zob, obzobnih tkiv in imunskega sistema v celoti.

Preberi več
1 / 2
Mnenja strank
Moja prva hči je zbolela pri 32 letih. Mravljinčila jo je cela desna stran, in to tako, da ni mogla ne delati ne hoditi. Vozili smo jo na urgenco, ker je imela občutek, da bo umrla. Plačala je mnogo preiskav v uradni medicini. Odkrili niso ničesar. Bilo ji je zelo težko pri 5-mesečnem in 3-letnem sinu. Izvedela je za bioresonanco pri Dominiku Golenhofnu. Postavili so ji diagnozo močno boreliozo, mrtve zobe in alergijo na gluten. Začela je s tinkturo ščetice, zobe pa je začela zdraviti pri dr. Hočevarju. V enem zobu je našel zlomljeno živčno iglo. Po odstranitvi tega zoba ni imela nobenih napadov več. To je tudi mene pripeljalo do vas.
Tanja Paravinja
Opisuje njena mati
Vse življenje sem imela zelo slabe zobe. Pri 43 letih so me boleli vsi zgornji zobje. Zobozdravnik je ugotovil, da niso krivi zobje, marveč sinusi. V bolnici so jih z lokalno anestezijo sčistili. Potem je bilo precej bolje. Pri 50 letih sem se odločila za keramično preobleko. Od takrat sem imela večne težave s spanjem, razbijanjem srca, s pritiskom na oči, sinusi, s sklepi … Operirana sem bila na desni roki – karpalni kanal. Glavnega živca niso rešili. Začel se je pojavljati artritis. Ponoči sem imela občutek, da mi hoče zgornje zobe poriniti kar ven. Večkrat sem obiskala svojo zobozdravnico, ki je trdila, da so zobje v redu. Mojo hčer so ozdravili na bioresonanci pri Dominiku Golenhofnu in posledično tudi pri dr. Hočevarju, ki ji je odstranil zlomljeno iglo in posamezne zobe. Tudi sama sem odšla na bioresonanco. Gospa Ksenija, ki dela pri g. Dominiku, je ugotovila, da imam 10 zgornjih zob mrtvih in posledično vnetje sklepov, pomanjkanje selena in težave s sinusi. Z njihovimi terapijami je bilo bolje, za mesec ali dva. Svetovali so mi, da izruvam mrtve zobe. Počutila sem se vedno slabše, zobje so po malem boleli, zato sem se odločila prijaviti k zobozdravniku dr. Hočevarju. Ko prideš na stol k temu prijaznemu, preprostemu človeku, dela s tabo tako, da se popolnoma sprostiš. Tudi sestre in tajnice so zelo prijazne. Ob delu te vedno bodri in govori samo pozitivne stvari, pove, kaj dela. Po sliki je videl, da imam gnojne bulice na koreninah. Izpulil mi je 3 zobe na desni strani. Čutila nisem nič, vohala pa sem gnoj na korenini. Ko je končal z delom, sem ga vprašala, če tako deluje injekcija – da se mi je odprlo desno oko … Zadnje čase sem imela namreč oči zaradi pritiska na sinuse na pol zaprte. Izruval mi je tudi 3 na levi strani, tudi ta stran je sedaj v redu. Vse se lepo celi. Počutim se že veliko bolje. Leva in desna rama, ki sta me ponoči zelo boleli, sta ozdravljeni. Nazadnje mi je izruval še 4 sprednje zobe. Rane se mi lepo celijo. Iz nosu se čisti gnoj. Počutim se kot prerojena, lahko spim. Dobim začasno protezo. Za zdaj še ne vem, če bo ozdravljen tudi artritis – poročam kasneje. Vsem priporočam izruvati mrtve zobe.
Marija Blažon
I am a senior citizen whose health had been rapidly deteriorating for the past five years. I was suffering from an auto-immune disease caused by severe inflammation as well as having recurring throat infections. I had very low energy and felt completely burned out and could barely accomplish the basic tasks of daily life. A friend suggested that I visit Dr. Gregor Hocevar as he had had good results as his patient. I decided to see Dr. Hocevar who proceeded to remove all of my metal fillings and pulled 3 teeth and replaced them with ceramic implants. Once the treatment was completed, I felt much better nearly immediately and had a quick recovery. I now feel healthier and have more stamina than I did ten years ago. My energy is great and I have been able to work in my garden for the first time in many years. I can truly say that getting rid of the metal fillings and the infected teeth has been life changing. I feel younger and stronger, and at my age, that is a real blessing. I never imagined that having work done on my teeth would be so beneficial to my overall well-being, but that is what has happened. I also had a Cranial Sacral session after each appointment, which I believe enhanced my speedy recovery. Dr. Hocevar works with great precision yet is very gentle. He and his staff are very kind and welcoming and his office is state-of-the-art and has a spa-like feel to it. I am so grateful to Dr. Hocevar for his wonderful work which has restored my health.
ga. Vacheron
Vse skupaj je bolj podobno hiši dobrega počutja kot pa zobozdravstveni ordinaciji. Čestitam za fantastično ureditev novih prostorov. Storitve pa so tako vedno bile izven pojmovanja slovenskega zobozdravstva. Super ste!
Saša Frangež
Komentar na Facebook strani
1 / 4