Sodobno znanje, kakovost in strokovnost

V našem sodobnem, novo zgrajenem Centru uporabljamo najsodobnejšo opremo, ki vam zagotavlja udobje in omogoča kakovostno obravnavo na najvišji ravni. Skrbno izbiramo materiale, ki jih pri delu uporabljamo in vstavljamo v vaša usta.

Tako oprema kot materiali morajo ustrezati tudi našim “biološkim” kriterijem – obstojnost, netoksičnost in trajnostna prijaznost do vašega telesa. Seveda pa se material in oprema dobro obneseta le v strokovnih rokah izkušenega zobozdravnika. Zato skrbimo za nenehno izobraževanje našega osebja, ki nabira znanje in izkušnje tako doma kot v tujini.

Kako postanete naš pacient?

Zelo enostavno. Odprete elektronski obrazec za naročanje, izberete termin in se prijavite na prvi pregled, ki je obvezen za vsakega novega pacienta. Na prvem pregledu opravimo temeljit pogovor in pregledamo ustno votlino z intraoralno kamero. Ugotovitve dokumentiramo ter se pomenimo o možnostih zdravljenja. Na podlagi pogovora in ugotovitev pripravimo informativno ponudbo, ki jo v roku tedna dni pošljemo po elektronski pošti.

Dr. Hočevar opravi prvi pregled in določi načrt zdravljenja
Dr. Hočevar opravi prvi pregled in določi načrt zdravljenja

Kdo opravi prvi pregled?

Prvi pregled običajno opravi dr. Hočevar, ki naredi tudi načrt zdravljenja. Področja, s katerimi se dr. Hočevar primarno ukvarja, so ugotavljanje in odstranjevanje vnetnih žarišč, vstavljanje implantatov ter zahtevnejša protetična dela.

Kdo izvaja ostale storitve?

Redne kontrolne preglede, čiščenje zobnih oblog, zdravljenje kariesa, menjave starih zalivk in varno odstranjevanje srebrnih zalivk v Centru Hočevar opravljata dr. Gorenc in dr. Matičič. Obe zobozdravnici tako kot dr. Hočevar delujeta po principih biološkega zobozdravstva.

Za ustno higieno in nasvete pri izvajanju pravilne ustne higiene v našem Centru skrbi ustna higieničarka Anamarie Šušnjara.

Naročite se na prvi pregled