Na novo se je odprl Mudita Institute z namenom usposabljanja in izobraževanja, kot pomoč ljudem do srečnejšega in bolj zdravega življenja.

Mudita Institute nudi strokovna usposabljanja v svetu vodilnih, naprednih terapevtskih pristopov, osredotočenih na telo in duha. Ponuja pa tudi edinstvene seminarje in izkustvene delavnice osebnega razvoja.

Njihovi programi usposabljanja presegajo zgolj pridobivanje znanja in učenje novih veščin.

Zagotavljajo potovanje v razumevanje temeljnih vzrokov za težave s fizičnim in duševnim zdravjem in diagnosticirane motnje ter doživljanje tega, kdo smo kot človeška bitja za tančico naših prilagajanj in vedenjskih strategij.

Ponujajo celovito usposabljanje o terapevtskih modalitetah, ki so priznani kot globinsko usmerjeni, somatsko zasnovani, odnosni in virno usmerjeni modeli. Klinični dokazi in raziskave so pokazali, da ti pristopi prinašajo želeno osebno preobrazbo in rast. Zavedajo se, da so težave in pritožbe, zaradi katerih ljudje iščejo pomoč, pogosto zakoreninjene v napakah našega družbenega okolja in da je v naši kulturi običajno, da se osredotočamo na simptome in vedenje, ne pa na osnovne vzroke.

Cilj Mudita Institut je zagotoviti celovit in holističen pristop, ki obravnava ta osnovna vprašanja in pomaga posameznikom živeti bolj polno in pristno.

Naravo našega bitja prepoznamo skozi odsev, ki nam ga dajejo drugi. To je tisto, kar iščemo vse življenje. Iščemo drugega, ki nas vidi, sliši in čuti in ki ga mi vidimo, slišimo in čutimo. Še več, tako vstopamo v skrivnost sedanjega trenutka.
Karima Valentina Hočevar in Metka Kuhar
Mudita Institute

Za vse željne osebne rasti, polnejšega, srečnejšega in zdravega življenja, so na voljo izobraževanja, seminarji in delavnice. Ena izmed teh je kraniosakralna resonanca, katero v sklopu podpornih terapij izvajamo tudi v našem Centru Hočevar.

Za več informacij, vas vabimo k prebiranju njihove uradne spletne strani www.mudita-institute.com.