Mnenja strank

Bil je petek 13., meni zelo srečen dan. :) Znebila sem se ju za vedno.

Nekaj dni pred tem so me v trebuhu spremljali različni občutki... V ustih sem namreč imela že 11 let dva mrtva zoba, ki sta mi leta in leta povzročala številna huda nelagodja in težave. Sedaj sem končno zbrala pogum in denar, da to zadevo uredim enkrat za vselej.

Zakaj nisem že prej? Ker nisem imela pravega zobozdravnika, ki bi prisluhnil mojim težavam in mi povedal, da obstaja močna povezava med vsem kar se mi dogaja.

Približno eno leto nazaj sem sebe in otroka naročila v Center Hočevar.

Zdravju prijazno biološko zobozdravstvo v Retečah.

Verjamem, da me do sedaj preko mojega pisanja poznate že dovolj dobro, da veste, da rada delim svoje pozitivne izkušnje in vedno pohvalim dobre stvari. Verjetno veste tudi, da sem izredno zahtevna in občutljiva. :)

Skratka, da ne bom predolga... Mi verjamete, da se otroka "skregata” oziroma pogajata, kdo bo šel prvi na stol k njuni zobozdravnici Zali (Dr. Gorenc) :)?

Všeč mi je njihov celostni pristop, tam se počutim sprejeto, slišano. Pomembna mi je uporaba biokompatibilnih materialov, kot tudi čut za ljudi pri izvajanju storitev.

Zato ni naključje, da sem se odločila za puljenje mrtvih zob in vstavitev implantatov pri dr. Hočevarju. Pred tem je dr. Gorenc (nad katero sta navdušena tudi moja otroka, saj je nežna, potrpežljiva, strokovna in neverjetno prijazna) v mojih ustih zamenjala stare zalivke, ki jih, roko na srce, zaradi neuporabe medzobne ščetke skozi leta ni bilo malo.

Zato sedaj uporabo čopastih in medzobnih ščetk učim že svoja otroka, ki sta jih takoj posvojila. :)

Posega me je bilo malce strah, še bolj pa sem se ga veselila. In popoldne so mi tekle solze sreče. :)

Sedaj sem 4 dni po posegu in neverjetno hvaležna celotnemu centru in vsem zaposlenim, od vstopa v ordinacijo dalje. Take oskrbe nisem prejela še nikjer. Počutim se v redu, bolečina popušča in jaz komaj čakam, da bom lahko šla nazaj v hribe. Prvi pregled je že za mano... vse po pričakovanjih. :)

Na dan posega sem zjutraj prejela vitaminsko podporo, med samim posegom je bil dr. Hočevar neverjetno nežen (če si močno senzibilen kot sem sama, je to noro pomembno), potrpežljiv, sočuten... vodil me je skozi celoten postopek in opisoval dogajanje... nikamor se mu ni mudilo... Skratka... strokovnost, ki je še nisem doživela.

Po posegu sem nekaj časa počivala v čudoviti sobici, dobila napitek, potem pa prejela še kraniosakralno terapijo s strani gospe Valentine Hočevar. Ne morem opisati z besedami... vse se je poklopilo in postavilo na svoje mesto... to je bil dan, ki mi je bil namenjen. Morala sem jo spoznati.

Celosten pristop in vsi ti srčni ljudje so točno to, kar privoščim prav vsakomur. Tudi moja otroka nimata prav nobenega strahu pred zobozdravniki. :)

Preden sem se zjutraj odpravila od doma, sem zaupala izbiri svojega nosu. Zato so bila z mano spodnja olja na sliki. Frankincense in Copaiba za interno uporabo. S svojimi neverjetnimi učinki me še nikoli nista pustila na cedilu, sploh kadar sem želela podpreti živčni sistem. Moja najljubša cvetnica magnolija in nepogrešljiv Adaptiv.

Petek 13., neverjeten si bil.

Ana Bajdek