Zdravje in dobro počutje sta splošni vrednoti in bistvena vira za produktivno in kakovostno življenje. Le-to ni samoumevno samo po sebi, celostno zdravje je način življenja.

Ukrepajmo takoj, pomagajmo si sami in ta način življenja delimo naprej.

Kraniosakralna resonanca je biodinamični pristop h kraniosakralni terapiji. Je nežna in neinvazivna metoda, ki podpira lastne zdravilne vire telesa.

S poslušanjem in podpiranjem te notranje modrosti in silnic - aktivnosti diha življenja, spodbudimo globok proces celjenja.

Z lastno inteligenco in modrostjo se boste naučili podpreti samozdravilne mehanizme organizma ter telesu olajšali dostop do lastnih virov za zdravljenje.

Na izobraževanjih boste spoznali tehnike kako se umiriti in poglobiti vase. Skupaj bomo spodbudili sprožitev procesov sproščanja zadržanih sil v telesu, se celovito sprostili na telesni in duševni ravni, začutili globoko spokojnost in mir, ter okrepili dobro počutje in vitalnost, vse z namenom dosega celostne regeneracije.

Izobraževanja so odprta za vse, ki vas zanima področje kraniosakralne resonance in biodinamičnega pristopa k zdravljenju človeškega organizma. Poučevanje je namenjeno poglobljenemu poznavanju vseh področij, povezanih z razumevanjem kraniosakralne resonance. Skupaj bomo doživeli drugačno izkušnjo komuniciranja, doživljanja drugih, spoznavanja sebe. Je pristop, ki nežno in dostojanstveno nagovarja življenje v najglobjem jedru.
Valentina Karima Hočevar
certificirana terapevtka, ustanoviteljica in prokuristka Centra Hočevar

Za več informacij in oddajo prijave na izobraževanje, spodnji povezavi ali pa kliknite na "Prijava na izobraževanje" pod mnenji strank.

Mnenja strank
Zelo sem hvaležna, da sem lahko posvetila ta vikend spoznavanju, kako se lahko s seboj in z drugimi povežem skozi dotik. Počutim se globoko negovana in sproščena. Srčna hvala za to darilo, za to priložnost, da se upočasnim, vzamem čas, da poskrbim zase in za zdravje.
Preberi več
Celine Louis
Učiteljica Body-mind-centeringa, joge in contact dance-a
Čudovita izkušnja kako na drugačen način ‘komunicirati’, doživeti drugega, ga spoznati in s tem spoznati sebe. Sreča dotika…. Srečanje dotika…
Tanja Vergles
Kiparka
Zelo pozitivno srečanje, ki te napolni z energijo in novim znanjem. To je uporabno v vsakdanjem življenju in tudi profesionalno.
Tomaž Dolinar
Zobozdravnik
Zelo sem navdušena nad izmenjavami. Močno pa se me je dotaknila izkušnja mirovanja dolge plime, kjer prepustimo in dovolimo da se DEJANSKO zgodi. Veličastno!
Irena Klemenc
Trenutno imam občutek kot da se je sestavila še ena kocka v moji sestavljanki, kot neke vrste čudovita dopolnitev procesa katerega doživljam v zadnjih letih.
Katja Lesar
Zelo sem zadovoljna s seminarjem, zelo jasno je bila podana teorija, nič je ni bilo preveč, podana je bila na zelo lahek, sproščujoč in razumljiv način. Način dela samih terapij mi je zelo všeč, se mi zdi, da sem veliko odnesla, predvsem pa bolje spoznala sebe kakor tudi druge, kako smo si različni v občutkih in vizualizaciji. Zelo lepo mi je bilo. Želela bi nadaljevati z znanjem in izkušnjami. Zahvaljujem se.
Helena Smrekar
V tako kratkem času sem dobila globok vtis o čudovitem potencialu dela s Kraniosakralno resonanco. Doživela sem novo vedenje o sebi in o načinu kako lahko dajem drugim ne da se vmešavam v njihovo pot. Čutim hvaležnost in veselje ob darilu, ki sem ga prejela.
Alenka Benčina
Hvala, da sem se odločila za sodelovanje in izmenjavo terapij. Kraniosakralna resonanca mi je poglobila predhodno znanje. Hvala, da smo se srečali in naj bo čim več raziskovanj, da bomo lahko delili z vsemi nami. Hvala, da si, hvala, da smo. Krasen prevod. Hvala.
Tina Sešek
Meni eden najbolj dragocenih seminarjev. Pristop, ki nežno in dostojanstveno nagovarja življenje v najglobljem jedru. Seminar, ki ponudi veliko poglobljenih izkušenj, začinjenih z ravno prav teorije.
Maša Kovač
Profesorica filozofije in primerjalne književnosti
Pri delu, ki ga opravljam je prisotna čudovita izmenjava dajanja in sprejemanja, zato me to delo izpopolnjuje, bogati in osrečuje. Privlačijo me nova znanja, izkušnje in osebna rast. Vendar je danes težko zadovoljiti svoje želje in potrebe kljub veliki ponudbi različnih izobraževanj. Ta seminar je bil izjemno doživetje. Dobila sem veliko znanja, podanega na miren in nevsiljiv način.
Ljubinka Janković
Kozmetičarka
Preživeti vikend z nežnim valovanjem tistega kar me spominja na valovanje nočnega morja, lahen veter, ki razkazuje svojo nežno moč v barvitem šelestenju jesenskega listja, spomladno brbotanje gorskega slapa, lahen ples snežink …
Branka Zupanc
Veliko zanimivega znanja o delovanju človeškega bitja v novi perspektivi, ki se dotika razumevanja in občutenja sebe ter drugih na zelo nežen, globok način. skozi spoznavanje tišine drugega človeka.
Tina Lašič
Z delavnico sem bila zelo zadovoljna, zlasti zaradi veliko praktičnega dela, ponudila mi je nadgadnjo ter odprla nov vidik pri delu s svojimi terapiranci.
Majda Klanšek
Vtisi so bili zelo pozitivni in zelo zanimivo prikazano znanje in veda o človeku, od spočetja pa do nedokončanega notranjega boja po uskladitvi s samim seboj.
Miran Stopar
Seminar je izpolnil moja pričakovanja. Dobila sem nov vpogled v človekovo naravo in dogajanje. Zelo sem vesela, da sem spoznala to novo področje delovanja, ki ima zelo močan vpliv na počutje človeka.
Sonja Demšar
Valentine in Chintana pred šolanjem za Kraniosakralno resonanco nisem poznala. V sebi sem imela veliko pomislekov, ali sem se prav odločila, da za šolanje namenim svoj čas in denar. A že v trenutku, ko smo začeli s šolanjem sem začutila, da je to tisto pravo, ki bo osmislilo moje življenje. S strani Valentine in Chintana je bilo čutiti srčnost, toplino, ljubečnost, varnost, podporo ves čas šolanja, predvsem pa tisti občutek, ko te nekdo uči nekaj, kar sam živi. Način podajanja vsebine in praktičnega dela med šolanjem je bil izreden, dobro usklajeno prevajanje, jasnost, same metode dela so bile dobro izbrane, podani so bili primeri, različne vaje, iz katerih smo se lahko veliko naučili. Šolanje mi je prineslo veliko pozitivnih sprememb v življenju: drugačno zavedanje sebe in telesa, ...
Preberi več
Mojca Lindič
Diplomirana ekonomistka
Za šolanje iz kraniosakralne resonance sem se odločila po uvodnem seminarju, kjer sem se prvič srečala s to terapijo. Med seminarjem smo spoznali osnovne principe in dobili kar nekaj praktičnih izkušenj, mene pa je nagovorila globina, s katero ta metoda nežno prodre v celega čoveka. Med samim šolanjem sem postopoma vedno bolj razumela, kako ustvarjalne sile zdravljenja delujejo v telesu in kako jih podpreti, da se čim bolj polno razvijejo. Učitelj Chintan Veet ima to lastnost, da kompleksno teorijo kraniosakralne resonance predstavi nazorno, razlagi pa vselej sledijo tudi izkustvene vaje, ki omogočajo, da se pridobljeno znanje zares ponotranji ...
Preberi več
Maša Kovač
Profesorica filozofije in primerjalne književnosti
Za kraniosakralnega terapevta se ne moreš odločiti, ta poklic te pokliče. Po enajstih letih dela z otroki sem začela hoditi k eni prijateljici na jogo, ker sem bila čisto na tleh, izčrpana, izpraznjena. Popadla me je depresija, a si tega nisem priznala, vedela pa sem, da moram kaj narediti zase. V istem obdobju sem začela hoditi tudi k mojemu bodočemu učitelju Kraniosakralne resonance, Chintanu Veetu, resnično izjemnemu človeku. Že po prvem obisku sem v sebi začutila veliko spremembo. Na nežni, subtilni ravni, kot bi dobila energijo od znotraj, kar sem čutila še dva, tri dni. Pa sem šla na izobraževanje in že prvi večer je bilo vse drugače. Otroci so začeli kar sami prihajati k meni, ko sem se vrnila domov. Tudi oni so začutili spremembo, da se je pri meni odprl izvor dobrodejne energije. Prej sem bila precej ostra, premalo mila, zdaj pa sem lahko le z enim dotikom, posebnim prijemom odstranila denimo napetost v ramenih hčerke ali pomirila sina, ki je jokal.
Urška Musič Poljanšek
Citat iz intervjuja v reviji Ona, 28.07.2015
Sama se že vrsto let ukvarjam z raziskovanjem sebe. V izobraževanju Kraniosakralne resonance sem videla dodatno možnost na poti iskanja svojega bistva in sem jo z veseljem sprejela. Še dodatno pa me je navdihovala želja, da bom s to izkušnjo in znanjem, ki sem ga pridobila, lahko del zgodbe nekoga drugega, ki se bo odločil brskati po sebi. Z vsako terapijo sem bližje domu svoje duše. Z odstiranjem preprek, blokad se mi odpirajo nove dimenzije raziskovanja. Občutek, da sem popolnoma zlita z vsem, da sem eno, da ni meja, je res nekaj izjemnega. Kranisakralno resonanco doživljam kot ples energij, ki te znova in znova povabijo na drug parter. Fascinira me dejstvo, da se vse to potem odraža tukaj in zdaj na fizičnem nivoju. Kvaliteta bivanja se nedvomno veča. Hvaležna sem učitelju Chintanu in Karimi za to izjemno izkušnjo in jo z veseljem priporočam.
Barbara Gorjanc
Sociologinja
1 / 19