Izobraževanje iz Kraniosakralne resonance (Reteče) - modul I

Izobraževanje poteka v večih modulih, ki so razporejeni tekom celega leta. Po končanem izobraževanju bodo udeleženci pridobili naziv Izvajalec Kraniosakralne resonance. To je priznanje, da so izvajalci ustrezno kvalificirani v skladu z zahtevami, ki jih narekuje Ran Silentium pod nadzorom Chintana Clauda Vacherona, mednarodnega učitelja Kraniosakralne resonance.

Datum
04.september 2020
Kraj
Lokacija bo določena naknadno glede na število udeležencev
Predavatelj
Karima Valentina Hočevar, Chintan Claude Vacheron
Kontakt
izobrazevanje@centerhocevar.com
Prijava na dogodek

Način in pogoji prijave ter plačilo izobraževanj

Na podlagi spletne prijavnice vam bomo poslali obvezno prijavnico, ki nam jo podpisano pošljite na poštni naslov Center Hočevar, Silentium, Reteče 205, 4220 Škofja Loka ali skenirano preko e-pošte info@centerhocevar.com

Ob potrditvi prijave na izobraževanje iz kraniosakralne resonance je potrebno plačati prijavnino 200,00 EUR. S tem rezervirate mesto v izobraževalni skupini in potrdite svojo prisotnost na vseh izobraževalnih modulih. Vsaka skupina je omejena na največ 16 udeležencev, s čimer zagotavljamo kakovost izobraževanj.

Pred vsakim modulom je potrebno plačati ceno posameznega modula. Cena celotnega izobraževanja je 2.000,00 € + 22 % DDV. Zagotavljamo vam tudi možnost obročnega odplačevanja. V primeru plačila izobraževanja v enem znesku vam nudimo 5 % popust in garantiramo ceno izobraževanja v višini 1.900,00 € + 22 % DDV.

Prijavnino nakažete na:
RAN d. o. o., Reteče 205, 4220 Škofja Loka;
TRR SI56 0312 8100 0985 572
Sklic: tekoči datum
Namen: plačilo prijavnine in vaše ime