Mudita Institute - skupnost raziskovanja, zavedanja, učenja in osebne rasti ki deluje v sklopu Centra Hočevar in pod vodstvom naše Karime Valentine Hočevar in Metke Kuhar, vas vabi na prvo delavnico v seriji šestih, namenjenih raziskovanju vašega potenciala ter razumevanju in preseganju otroških travm.

Prva delavnica:

  • 1. in 2. december, Ljubljana

Na uvodni delavnici boste raziskovali, kako se v otroštvu odrežemo od svojih primarnih potreb, da bi ohranili vez s starši ali skrbniki, ter razvijemo prilagoditvene strategije, ki se lahko na poti odraščanja spremenijo v vir omejitev in izzivov.

Več informacij in prijava na serijo delavnic

V nadaljevanju serije delavnic, se boste poglobili v pet temeljnih prilagoditvenih stilov in raziskali kako vplivajo na vaše trenutne vedenjske vzorce in doživljanje sveta:

  • Povezanost - spet se povežimo s svojimi občutki
  • Uglašenost - izboljšajmo razumevanje svojih potreb in potreb drugih
  • Zaupanje - gradimo trdne, sočutne odnose
  • Avtonomija - okrepimo samozavest in sposobnost za izražanje svojih potreb
  • Popolnost - sprejmite svojo edinstvenost in izstopite iz zahtev po popolnosti

Delavnice temeljijo na Nevroafektivnem relacijskem modelu - sodobni pristop z psihobiološko osnovo in somatsko naravo. Združujejo teoretično znanje in praktične vaje, ter so primerne za vse, ne glede na predhodne izkušnje.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za razvoj s poudarkom na izkustvu, kar omogoča poglobljeno razumevanje sebe in ima lahko terapevtski učinek.

Več informacij in prijava na serijo delavnic