Franko je z nami doživel transformacijo svojega nasmeha in življenjskega sloga.

Ob težavah z vnetimi sprednjimi zobmi je pristopil k nam, in rezultati po posegu so fenomenalni!

Extrakcija zob? Check! 4je keramični implantati? Check!

Spodnji video povzema celoten postopek nameščanja keramičnih implantatov, v realnem sosledju s podpornimi terapijami v Centru Hočevar. Ta inovativna metoda nameščanja v estetski coni, razvita s strani Gregorja Hočevarja, je prinesla izjemne rezultate, ki so Franku bistveno izboljšali življenje

Več o tem, pa v spodnjem videu, ko o svojih težavah in izboljšanju performansa po posegu spregovori iz prve roke. Hkrati pa bomo nazorno prikazali rezultate Frankovih meritev fizičnih aktivnosti pred in po posegu.

Pred posegom je imel dobre športne rezultate in dobro fizično pripravljenost, a je uresničitev zastavljenih ciljev trajala dlje in zahtevala več napora. Po tem, ko smo izvedli ekstrakcijo 6ih mrtvih zob in namestili keramične implantate se je začela prava transformacija.

Po posegu je opazil izjemno izboljšanje na področju fizične zmogljivosti, ima več energije, več fokusa in motivacije. Hitreje doseže zastavljene cilje. Boljše spi in bolj je zagnan.

Odličen primer kako se keramika obnese v telesu.

Franko Bajc redno beleži svoje rezultate v športnih aktivnostih. Po namestitvi šestih keramičnih implantatov, je njegova uspešnost na športnem terenu kot smo že omenili znatno poskočila.

Spodnji video prikazuje rezultate pred in po posegu, vidno je izjemno izboljšanje forme.