Spodnje slike prikazujejo menjavo dveh zgornjih sekalcev z dvema keramičnima implantatoma.

Z uporabo te inovativne metode enostavno zamenjamo vnete sprednje zobe s keramičnimi implantati.

Ni izgube podpornega tkiva, celo nasprotno, ta tehnika, ki jo je razvil Gregor Hočevar regenerira dlesen in spodbudi rast kosti.

Ključnega pomena je izbira pravega implantata, pozicija nameščenega implantata in sočasna uporaba biološkega materiala. Zgornji primer je lep prikaz kako lahko s pravim implantatom in s pravo tehniko obnovimo prvotno stanje ali ga celo izboljšamo.

Ključne značilnosti te inovativne metode vključujejo:

  • Izbira Pravega Implanta: Pri izbiri implantata za vaš primer je ključnega pomena strokovno svetovanje. V Centru Hočevar imamo izkušeno ekipo, ki vam bo pomagala izbrati implantat, ki najbolje ustreza vašim potrebam.
  • Pravilna Pozicija Implantata: Implantati morajo biti natančno nameščeni, da dosežemo optimalen estetski in funkcionalni rezultat.
  • Uporaba Biološkega Materiala: Sočasna uporaba biološkega materiala igra ključno vlogo pri uspehu te metode. To pripomore k naravni integraciji implantata v okolico in regeneraciji tkiv.

Gre za prelomno rešitev, ki združuje estetsko dovršenost in zdravstveno funkcionalnost, ter omogoča ponovno pridobitev nasmeha in funkcionalnost.

V kratkem z vami delimo več informacij o tej izjemni inovaciji v estetskem zobozdravstvu in o tem, kako lahko tudi vi dosežete popoln nasmeh, ki vam bo povrnil samozavest in nasmeh na obraz.