Za doseganje najboljših rezultatov paciente pred operativnim posegom pripravimo z vitamini, minerali in mikroelementi. Visoka vsebnost zadostnih hranil je najbolj pomembna ob odstranjevanju vnetnih žarišč (odstranjevanju vnetih zob ali odstranjevanju zob na splošno) in ob vstavljanju implantatov.

Ključne so vrednosti vitamina D, ki ga vsem pacientom izmerimo kar v našem centru.

Pomanjkanje tega vitamina lahko zavira vraščanje zobnih implantatov in lahko povečuje verjetnost vnetja, hkrati pa zmanjšuje verjetnost tveganja za vnetja dlesni in obzobnih tkiv ter zmanjšuje verjetnost za nastanek kariesa. Z uživanjem prehranskih dopolnil po BHP protokolu telesu zagotovimo prave gradnike za optimalno regeneracijo kosti in mehkih tkiv ter podpremo lastni imunski sistem.

Komplet vsebuje:

Z BHP Protokolom pričnemo vsaj 4 tedne pred operativnim posegom.


Vsi naši izdelki so:

🌿 Veganski
🌿 Brez umetnih barvil in arom
🌿 Brez magnezijevega stearata
🌿 Brez titanovega dioksida
🌿 Brez glutena
🌿 Brez laktoze
🌿 Brez antibiotikov ali rastnih hormonov.
🌿 Brez oksidiranih maščob
🌿 Uporabljamo samo prostoživeče ribe.
🌿 Kapsule so veganske, brez BSE, ftalatov in titanijevega oksida.

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za zdravo prehrano. Služijo kot podpora telesu, z najpomembnejšimi mikroelementi za vzdrževanje optimalnega zdravstvenega stanja. Uravnotežena prehrana in pravilna telesna aktivnost sta bistvenega pomena za zdravo telo in duha. Naš cilj je dobra telesna priprava na poseg ter odlični rezultati in izjemno okrevanje po posegu!

Več pa v naši spletni trgovini.