Mnenja strank

Postelja v hotelski sobi po 33 urah potovanja🤩
Bali–Jakarta–Doha–Frankfurt–Ljubljana
(pred 2 tedni)


V Slovenijo sem prišla, da bi mi vstavili vsadek in očistili luknje, ki so ostale po odstranitvi modrostnih zob pred 15 leti. Če so zobje odstranjeni na klasičen način (kakor počnejo skoraj vsi zobozdravniki, ne glede na ceno, po celem svetu), ostanejo neustrezno očiščene luknje z ligamenti odstranjenih zob ter nepravilno zaprtimi in slabo zaceljenimi ranami. In tu začnejo nastajati luknje, bakterije začnejo napadati kosti, pa se tega sploh ne zavedamo. Nisem vedela, da se mi to dogaja, saj nisem imela nobenih težav. Toda pravi pregled je to pokazal – in ko je zobozdravnik odprl luknjo, je bilo vse vidno.

Če dodamo še dejstvo, da ima večina ljudi precej prenizko raven vitamina D (in mineralov) ter njihove kosti niso zdrave in močne, lahko bakterije dobesedno pojedo kosti, poleg tega pa tudi zobje začnejo hitro gniti.

V teh luknjah kost postane mehka in bakterije, ki živijo v teh luknjah, začnejo napadati vitalne organe (predvsem srce, sklepe, a tudi druge organe). Tega se sploh ne zavedamo, dokler ne nastane resen problem. In noben klasični zdravnik ali zobozdravnik se ne zaveda, da je to povezano s težavo v ustih.

Hvala dr. Hočevar

Face cooling mask to avoid swelling after surgery
Maska za hlajenje obraza, katera prepreči otekanje po operaciji (Hiloterapija)
Maja Krklec