V Centru Hočevar smo certificirani specialisti za vstavljanje keramičnih implantatov, ki predstavljajo inovativno, sodobno in biokompatibilno možnost nadomeščanja zob. Uporabljamo zgolj vrhunski implantatni sistem nemško-švicarskega proizvajalca Swiss Dental Solutions @swissdentalsolutions. Le-ti izpolnjujejo najvišje standarde glede tolerance, zdravja in estetike.

Ti vsadki omogočajo, da implantacijo izvedemo takoj po ekstrakciji z neverjetno visoko stopnjo uspešnosti in namestimo fiksne začasne krone znotraj iste seje. Vse v enem posegu!

SDS SWISS DENTAL SOLUTIONS @swissdentalsolutions, ki je švicarski vodilni proizvajalec keramičnih vsadkov na svetovnem trgu in temelji na več kot 25-letnih izkušnjah pri razvoju in proizvodnji keramičnih vsadkov, odslej ponuja DOŽIVLJENSKO GARANCIJO na zlome za svoje implantate (serije SDS BRIGHT 1.1/1.2 in 2.0/2.2 ter VALUE 2.1) poleg prejšnje politike reklamacij!

Vendar to še ni vse, gremo še malo dlje!

Prvih 6 mesecev do protetičnega nadomeščanja vam brezplačno nadomestimo morebitni vsadek, tudi, če se le-ta izgubi v fazi celjenja, npr. zaradi nepravilne obremenitve.

Ta odločitev je bila sprejeta z veliko samozavestjo, saj je bila po oceni več kot 120.000 prodanih vsadkov SDS prepoznana izjemna uspešnost s trendom naraščanja.

Zato vam z veseljem podarjamo DOŽIVLJENSKO GARANCIJO na naše keramične vsadke!

Keramični vsadki SDS so tudi edini sistem na svetu, ki je dvakratni prejemnik oznake CleanImplant. Ta pečat se podeljuje izdelkom, ki izpolnjujejo najvišje standarde čistoče v celotnem proizvodnem procesu in za končni končni izdelek.

Z uvedbo odlično oblikovanih vsadkov @swissdentalsolutions v naš vsakdan, je naš biološki koncept pridobil ogromno vrednost. Gre za celovit koncept zdravljenja ter izpopolnjeno in najkakovostnejšo rešitev ob izgubi zoba.
dr. Gregor Hočevar
dr. dent. med., Specialist in Biological Dentistry and Ceramic Implants (ISMI Germany, IAOCI USA), ustanovitelj Centra Hočevar

Zagotovite si vrhunsko oskrbo vašega nasmeha - zdravje je vaša ključna življenjska investicija.