Odgovornost

Zdravje je največje bogastvo vsakega človeka. Zato uporabljamo materiale, ki so najbolj prijazni do človeškega telesa, pri zdravljenju pa izbiramo pristope, prilagojene posamezniku in njegovemu zdravstvenemu stanju.

Celovita obravnava

Ne zdravimo le posamezne težave, ampak naslavljamo celoten organizem. Pred vsakim posegom oziroma terapijo ugotavljamo posameznikovo zdravstveno stanje in v čim večji meri krepimo njegov imunski sistem.

Kompetentnost

Naše delo temelji na poznavanju najnovejših preverjenih strokovnih dognanj in delovanja človeškega organizma na različnih ravneh. Vsi člani ekipe smo predani tudi lastni strokovni in osebnostni rasti. Učenje se za nas nikoli ne zaključi.

Varen odnos

Ključni vidik vsakega uspešnega zdravljenja je v odnosu med zdravnikom oziroma terapevtom in pacientom oziroma klientom. Vsakemu posamezniku zagotavljamo individualen pristop v varnem, prijaznem in diskretnem okolju, kjer se lahko sprosti in dopusti svojemu telesu, da se zares odpre zdravilnim procesom.

Kakovost

Na vseh področjih delovanja uporabljamo najbolj kakovostne materiale in preverjene metode. V naši trgovini ponujamo le izbrane izdelke zaupanja vrednih proizvajalcev.