Mnenja strank

Vse življenje sem imela zelo slabe zobe.

Pri 43 letih so me boleli vsi zgornji zobje. Zobozdravnik je ugotovil, da niso krivi zobje, marveč sinusi. V bolnici so jih z lokalno anestezijo sčistili. Potem je bilo precej bolje.

Pri 50 letih sem se odločila za keramično preobleko. Od takrat sem imela večne težave s spanjem, razbijanjem srca, s pritiskom na oči, sinusi, s sklepi … Operirana sem bila na desni roki – karpalni kanal. Glavnega živca niso rešili. Začel se je pojavljati artritis. Ponoči sem imela občutek, da mi hoče zgornje zobe poriniti kar ven. Večkrat sem obiskala svojo zobozdravnico, ki je trdila, da so zobje v redu. Mojo hčer so ozdravili na bioresonanci pri Dominiku Golenhofnu in posledično tudi pri dr. Hočevarju, ki ji je odstranil zlomljeno iglo in posamezne zobe.

Tudi sama sem odšla na bioresonanco. Gospa Ksenija, ki dela pri g. Dominiku, je ugotovila, da imam 10 zgornjih zob mrtvih in posledično vnetje sklepov, pomanjkanje selena in težave s sinusi. Z njihovimi terapijami je bilo bolje, za mesec ali dva. Svetovali so mi, da izruvam mrtve zobe. Počutila sem se vedno slabše, zobje so po malem boleli, zato sem se odločila prijaviti k zobozdravniku dr. Hočevarju.

Ko prideš na stol k temu prijaznemu, preprostemu človeku, dela s tabo tako, da se popolnoma sprostiš. Tudi sestre in tajnice so zelo prijazne. Ob delu te vedno bodri in govori samo pozitivne stvari, pove, kaj dela. Po sliki je videl, da imam gnojne bulice na koreninah. Izpulil mi je 3 zobe na desni strani. Čutila nisem nič, vohala pa sem gnoj na korenini. Ko je končal z delom, sem ga vprašala, če tako deluje injekcija – da se mi je odprlo desno oko …

Zadnje čase sem imela namreč oči zaradi pritiska na sinuse na pol zaprte. Izruval mi je tudi 3 na levi strani, tudi ta stran je sedaj v redu. Vse se lepo celi. Počutim se že veliko bolje. Leva in desna rama, ki sta me ponoči zelo boleli, sta ozdravljeni. Nazadnje mi je izruval še 4 sprednje zobe. Rane se mi lepo celijo. Iz nosu se čisti gnoj. Počutim se kot prerojena, lahko spim. Dobim začasno protezo. Za zdaj še ne vem, če bo ozdravljen tudi artritis – poročam kasneje.

Vsem priporočam izruvati mrtve zobe.

Marija Blažon