Glede na dane razmere in varnostna priporočila v duhu omejevanja širitve Covida- 19, ko je gibanje omejeno, vam prihod v naš Center na zdravljenje omogoča SMS sporočilo, ki ga prejmete pred vsakim obiskom pri nas.
Center Hočevar

Spoštovani obiskovalci!

Na prvem mestu bi se Vam zahvalili za izkazano zaupanje, potrpežljivost in razumevanje v preteklih mesecih, ko je virus omejil in onemogočil naše delo.

V Centru Hočevar na prihodnost gledamo pozitivno, še vedno ohranjamo naraven, človeškemu organizmu prijazen pristop. Zaradi okoliščin, ki jih je prinesel virus, pa uvajamo tudi nekaj sprememb.

Za lažjo organizacijo, smo vam pripravili nekaj napotkov v povezavi s ponovnim odprtjem.

 • ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI V ČAKALNICI IN V ORDINACIJI:

  V Centru Hočevar sta na prvem mestu varnost in zdravje naših pacientov in obiskovalcev. V ta namen zračimo prostore, razkužujemo delovne površine in zagotavljamo dovolj velike razdalje med obiskovalci v čakalnici. Naše osebje na recepciji je zaščiteno s zaščitnimi maskami, v ordinacijah pa poleg mask uporabljamo tudi zaščitna pokrivala, vezirje, plašče in rokavice.

  Vas, dragi obiskovalci prosimo, da v Center Hočevar vstopate skozi glavni vhod. Pred vstopom v čakalnico si nadenite zaščitno masko, razkužite roke in zaščitite obutev z zaščitnimi copati. Zaščitna sredstva nosite ves čas, ko ste v skupnih prostorih. Hkrati prosimo, da na naročene termine pridete točni in v kolikor je le mogoče brez spremstva.

  Bolj kot bomo vsi skupaj upoštevali navedene zdravstvene ukrepe, lažje in uspešnejše bo naše delo.
 • ZAGOTOVITEV TERMINA ali NADALJEVANJE S PREKINJENIM ZDRAVLJENJEM:

  V prvi vrsti obravnavamo paciente Centra Hočevar z nujnimi zobozdravstvenimi stanji (bolečine, infekcije/vnetja/otekline, večje nezaustavljive krvavitve, poškodbe v področju zob). Za ostale paciente, ki so med epidemijo izgubili termine, je naše osebje že začelo urejati nove.

  Pred vsakim obiskom bo potrebno izpolniti kratek vprašalnik o zdravju in nam ga pred dogovorjenim terminom posredovati. Vprašalnik se nahaja na tej povezavi. Lahko pa izpolnite elektronski vprašalnik, katerega nam ni potrebno posebej posredovati, saj vaše odgovore prejmemo avtomatično in takoj.

  V primeru, da ste zdravi in v preteklih dneh niste imeli stikov z okuženimi, vam dodelimo nov termin. V nasprotnem primeru, če imate kakršne koli znake okužbe oz. ste bili v stiku z okuženim, se dogovorimo za kasnejši termin, ko boste popolnoma zdravi.

Rezervacije terminov, naročanja na prve preglede in predaja ostalih informacij so možni le preko telefona na številki 040 557 257 ali 08 200 5358 in na elektronskem naslovu info@centerhocevar.com. Vstop v prostore Centra Hočevar je možen le s predhodno rezervacijo termina.