Našim dejavnostim smo prilagodili že tehnologijo gradnje, k dobremu počutju prispeva barvno toniranje notranjosti, veliko pozornosti pa smo posvetili tudi izbiri opreme.

Zobozdravstvena obravnava poteka v najsodobneje opremljenih ordinacijah. Ob večjih posegih pacientom nudimo tudi posebno oskrbo v sklopu podpornih terapij, med katere sodijo imunološka priprava (protokola BHP in PHg), hiloterapija in kraniosakralna resonanca, bemer magnetna terapija in fotobiomodulacija.

V sklopu Centra Hočevar opravljamo tudi digitalno rentgensko slikanje in organiziramo izobraževanja s področja zobozdravstva ter dodatnih metod podpore zdravju in dobremu počutju.

Za celovito podporo negi zob lahko pri nas naročite zobne paste in ustne vode z BIO certifikati in klasične pripomočke za ustno higieno, kot so zobne ščetke, nitke in medzobne ščetke. Poleg tega lahko pri nas kupite vrhunska prehranska dopolnila, vitamine, minerale in mikroelemente nemškega proizvajalca Supz nutrition z BIO certifikati, ki pomagajo vzpostavljati ravnovesje celotnega organizma in spodbujajo imunski sistem ter s tem prispevajo k uspešnejši regeneraciji.