OBVESTILO: "V četrtek 29.10. izjemoma odprti samo od 13.00 do 19.00."

Cenjeni obiskovalci, obveščamo Vas, da smo v četrtek, 29.10.2020 izjemoma odprti samo popoldan od 13.00 do 19.00.

Center Hočevar

1 / 8

S skenom roke preverite vsebnost vitaminov, mineralov in težkih kovin!

Pomanjkanje teh elementov v telesu se eventuelno odrazi v slabšem počutju pacienta in daljšim okrevanjem po raznih zdravstvenih posegih, tudi zobozdravstvenih. Zato vam v Centru Hočevar ponujamo preprosto in neinvazivno merjenje ključnih elementov v kožnem tkivu.

Preberi več
1 / 8

Center Hočevar - Zdravju prijazno biološko zobozdravstvo

V našem Centru sledimo konceptu Biološkega zobozdravstva, zagotavljamo uporabo biokompatibilnih materialov, s katerimi pacientom omogočamo popolno, estetsko in kvalitetno rehabilitacijo.

Preberi več
1 / 8

Vzpostavite ravnovesje med telesom, dušo in umom

Vaše telo predstavlja čudovit kompleksen mehanizem. Je najpopolnejše, najučinkovitejše in najbolj univerzalno orodje, ki ga boste kdaj upravljali. V njem se prepletajo fizični, mentalni in energijski sistemi, ki zagotavljajo delovanje in ustvarjajo vaše počutje. S pomočjo terapij podpiramo njihovo usklajenost in celovito ravnovesje, krepimo fizično zdravje in notranjo psihično harmonijo.

Preberi več
1 / 8

Zdravju prijazni materiali

Smo strokovnjaki za biološko zobozdravstvo in pri zdravljenju zob uporabljamo izključno biokompatibilne materiale, ki so prijazni do zob, obzobnih tkiv in imunskega sistema v celoti.

Preberi več
1 / 8

Preventiva in kurativa za zdrav nasmeh

Zdravimo po načelu minimalno invazivnega pristopa, zato obravnavamo ustno votlino kot del celotnega telesa. Še vedno pa najboljši način ohranjanja zdravih zob predstavljajo redni zobozdravniški pregledi.

Preberi več
1 / 8

Biodinamični pristop h kraniosakralni terapiji

Vsak organizem ima svojo samozdravilno moč, ki je odvisna od vrste bolezenskega stanja, a niha tudi od človeka do človeka. Pri večjih ali dolgoročnih težavah samozdravilna moč slabi. Takrat z izbrano terapijo spodbudimo organizem od zunaj, da odpre poti življenjskim energijskim tokovom.

Preberi več
1 / 8

Poskrbimo za svoj imunski sistem! Z močnim imunskim sistemom smo veliko odpornejši!

Med najpomembnejše vitamine in minerale sodijo vitamin C, vitamin D3, vitamin K2 (Mk7) ter minerala magnezij in cink.

Preberi več
1 / 8

Aktualno v trgovini